Termékajánló
Hírek
2021.12.13 17:07
Tanúsítvány
SSL Certificate

Masterful Méteráru Nagykereskedés

A Masterful Kft. méteráru nagykereskedés 1996-ban alakult családi válllakozásként és azóta is ebben a formában működik.

Cégünk közvetlen importból, versenyképes árakon kínál jó minőségű felsőruházati méterárukat, öltöny- és kosztümszöveteket, dekorációs anyagokat, kötött anyagokat, bélésanyagokat, ragasztós közbéléseket.

Ügyfeleink Debreceni telephelyünkön több mint egymillió méteres raktárkészletünből, többszáz, folyamatosan készleten lévő anyagból válogathatnak, amit helyszínen azonnal megvásárolhatnak.

A gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálás érdekében 2011-ben bevezettük csomagküldő szolgáltatásunkat, így Ügyfeleink a telefonon, e-mailben vagy online a webáruházunkon keresztül leadott rendelésüket akár már a következő munkanapon átvehetik.

Meglévő Ügyfeleinket színminták kiküldésével is támogatjuk, amik révén könnyebben adhatnak ajánlatot vásárlóiknak, valamint a megrendelések leadásánál is kézzelfogható támpontot adnak a rendelt anyag színéről, minőségéről.

Öltönyszöveteink között megtalálhatóak mind a 100% poliészter, mind a poliészter-viszkóz és egyéb kevertszálas anyagok. Akár hétköznapi, akár alkalmi viselethez keres anyagot, legyen egyszínű vagy csíkos, fényes vagy matt, konzervatív vagy elasztikus, a raktáron lévő zakóanyagok és nadráganyagok között megtalálhatja az Önnek ideális választást.

Divatáru készítőink, különböző vastagságű és minőségű szőtt, kötött, hurkolt és nemszőtt (közismert nevén: papírvetex) ragasztós közbéléseink, vetexeink között megtalálják az igényeiknek megfelőt.

Webáruház készítés